Choose your region

HTC One mini Reviews

SCHRIJF EEN RECENSIE
199 global reviews
Functies
4.0571
Batterijduur
3.5167
Design
3.9143
Performance
3.7429
Camera
4.1854
Geluidskwaliteit
4.6250
Scherm
4.5650
Gebruiksgemak
4.3039
Look & Feel
4.4438
Sort By:
jomaxum
7884 Barger-Compascuum, Nederland
2014-07-23

slechte behuizing

zeer slechte behuizing . 23 dec. telefoon gekocht na een maand of 4 bovenste rand van de behuizing begon af te breken ben er weer mee terug gegaan naar de telefoon winkel heb een nieuwe toestel gekregen want ik was verzekerd . vorige week weer het zelfde probleem de bovenste rand weer afgebroken ik vandaag naar de telefoon winkel nu kreeg ik te horen van de medewerker dat ik weer 50 euro moet betalen voor de reparatie van de telefoon ik heb dus gezegd dat ik bij een volgende keer met het zelfde probleem een ander toestel wil dan deze htc one mini want dit gaat mij te veel kosten elke 3 maand 50 euro voor een telefoon veder geen klachten over de htc one mini

thijmeenn
Utrecht, Nederland
2014-03-03

Geweldig!

De HTC One Mini is een super telefoon. Het is makkelijk te gebruiken en het is geweldig geluid ! De batterijduur is prima, en de telefoon zelf is heel erg licht. Het ligt lekker in de hand en is niet te groot of te klein. De camera is net iets minder dan andere telefoons, maar dat wordt wel weer gecompenseerd door de rest van de telefoon!

Luuntje
Hilversum, Nederland
2014-01-29

Super, geen spijt

Wat een super telefoon! ik heb hem nu een maand en ik ben er heel erg blij mee. De camera is heel goed, ook met weinig licht. Wel maakt de flitser het beeld heel gelig en lelijk dat is wel jammer... Het scherm is prachtig. De batterij gaat prima mee. Als je je mobiel bijna de hele dag gebruikt houd hij het waarschijnlijk net 1 dag vol. De speakers zijn SUPER!!! Prachtig geluid. Al met al een super goede telefoon, echt een aanrader!

TesaB
Wezep
2013-12-14

Een echte HTC

Opnieuw een HTC gekocht en ook opnieuw een van de One familie. Ik heb met open mond zitten kijken naar de nieuw mogelijkheden en vooral naar HTC Zo

makker
Boxtel, Nederland
2013-11-27

TOP toestel

Ben zeer te spreken over dit toestel. Het scherm en het geluid zijn van een uitmuntende kwaliteit. Achteraf spijt dat ik niet de normale one heb gekocht. Het plastic randje is het enigste minpuntje wat ik kan vinden. @HTC kan ik m nog ruilen....?

Aart
2013-10-28

Mooi, maar te beperkte mogelijkheden tot personalisatie.

Mooi toestel, prima camera en geweldige geluidskwaliteit. Helaas heeft HTC gemeend dat we allemaal aan de blink-feed moeten, deze pagina is verplicht en niet te verwijderen. En ook is het aantal beginschermen beperkt tot 5 (waarvan er dus al 1 geblokkeert is). Jammer dat ik zelf niet kan bepalen hoe ik mijn telefoon personaliseer....

SJ94
Limburg
2013-10-03

En geweldige telefoon

Een goede telefoon. Geweldig geluid, helder en scherp scherm, erg makkelijk in gebruik, goede camera en hij ziet er ook gewoon ontzettend mooi uit. Persoonlijk vind ik HTC Sense 5 ook erg prettig werken, en mooier dan de stockversie van Android. Tevens is 16 GB geheugen genoeg voor veel muziek, foto's en apps. Ik vind de telefoon zeker de prijs waard.

atik
Genk
2013-07-26

a perfect smartphone

De htc one mini is een super telefoon. Heb tot nu toe bijna alle modellen gebruikt van de samsung galaxy, iphone, blackberry en htc. Ik ben het meest tevreden met de htc One modellen.