HTC heeft sinds de oprichting in 1997 een reputatie opgebouwd als ontwerper en fabrikant achter de schermen van vele van de populairste mobiele OEM-apparaten die worden verkocht.

Sinds 2007 hebben we mobiele apparaten op de markt gebracht onder onze eigen naam, die regelmatig bekroond zijn. Onze portfolio omvat smartphones en tablets met de besturingssystemen Android en Windows Phone.

Wij leggen ons toe op het creëren van optimale gebruikerservaringen en wij vinden dat elk mobiele apparaat bij zijn eigenaar moet passen, niet andersom. Wij gaan niet alleen op doelgroeptests af: we kijken naar de manier waarop mensen met technologie omgaan. Dat respecteren wij en daar baseren wij onze producten op.

Onze klanten vormen de basis van alles wat wij doen bij HTC. Deze toewijding vormt de identiteit van ons bedrijf.


Succes eindigt waar het begint: bij de klant

Warme aanbevelingen van winkeliers, recensies in de pers, beoordelingen door klanten en tips van vrienden en familie dragen allemaal bij aan de erkenning en impact van het merk HTC. Bij elkaar stimuleren al deze doorverwijzingskanalen de relatie tussen HTC en de gemeenschap terwijl het marktaandeel blijft groeien. En omdat wij onverdeeld investeren in het verfijnen van de persoonlijke communicatie-ervaring, zien wij in elk stadium van innovatie de klant als onze held.


Toewijding aan interactief ontwerp op basis van ervaring

Door de aandacht te richten op productontwerp, prestaties, duurzaamheid, vakmanschap en intuïtieve tools en interfaces garanderen wij een probleemloze ervaringen met een elegant product in een schitterende, minimalistische verpakking. HTC levert allerlei innovaties, waaronder een geweldige camera die zich kan meten met de beste volautomatische modellen, en HD-video waarmee een mobiel scherm wordt veranderd in een intieme bioscoop. Daarnaast is authentiek geluid een prioriteit: wij integreren Beats-technologie omdat het niet alleen gaat om de muziek die u afspeelt, maar ook om de kwaliteit van het geluid. Wij weten dat een mobiel apparaat voor onze klanten niet slechts een smartphone is, maar ook een audiovisueel entertainmentsysteem, een centrum voor communicatiebeheer en een belangrijk middel om zichzelf te uiten.


Innovatie door samenwerking

Onze lange arbeidsrelaties met marktleiders op het gebied van technologie, zoals Google, Microsoft en Qualcomm, zijn meer dan een strategisch verbond. Ze dienen als actieve laboratoria voor onderzoek, ontwikkeling en productontwikkeling. Bij HTC is samenwerking een middel om een zeer belangrijk doel te bereiken: her creëren van een totaalervaring voor de klant. Onze partnerrelaties zorgen ervoor dat beheer van hardware en software en content-management- en bezorgingssystemen op een naadloze en intuïtieve manier worden samengebracht, die ervoor zorgt dat de gebruiker de macht heeft.


De meest persoonlijke ervaring mogelijk maken

Onze passie is en blijft het ontdekken van de beste manieren om de nieuwste technologie te integreren in een de eenvoudigste gebruikerservaringen. Nieuwe producten zijn niet meer dan een verbetering en verfraaiing van die ervaringen. En als onze klanten hun persoonlijke ervaringen met onze producten delen, doen ze dat met passie en overtuiging. Daarom wordt het delen van meningen door gebruikers door ons aangemoedigd en gewaardeerd. De kracht van de HTC-gemeenschap schuilt in authenticiteit. Het is de meest nauwkeurige en eerlijke bron van kennis die wij hebben. Wij zien de wereld door de ogen van de gemeenschap omdat wij daardoor leren hoe we het beter kan, en aangespoord worden om het beter te doen. Wij geven onze klanten de macht door hen een persoonlijke ervaring aan te bieden.


Een geschiedenis van primeurs

HTC legt zich toe op het samenvoegen van innovatieve technologie en inzicht van mensen om persoonlijke ervaringen te creëren die het leven van gebruikers verbeteren. HTC heeft met een geschiedenis van hoogwaardige producten en geweldige gebruikerservaringen wereldwijd vele primeurs in de branche gehad, waaronder:

 • 1080 pixel-scherm – HTC DROID DNA (2012)
 • 4G LTE Windows Phone –  HTC TITAN II (2012)
 • Smartphone met f2.0 aperture – HTC One X en S (2012)
 • Smartphone met Beats Audio – HTC Rezound (2011)
 • 4G LTE smartphone op Verizon en AT&T – HTC Thunderbolt en de HTC Vivid (2011)
 • 4G smartphone in de VS geïntroduceerd – de HTC EVO 4G op Sprint (2010)
 • HTC Sense smartphone – HTC Hero (2009)
 • Geïntegreerde GSM/WiMAX 4G-telefoon wereldwijd geïntroduceerd (Rusland) – HTC Max 4G (2008)
 • Android-apparaat – T-Mobile G1 (2008)
 • Microsoft Windows Mobile 6 Pocket PC met intuïtieve TouchFLO-touchscreentechnologie – HTC Touch (2007)
 • Tri-band UMTS 3G-apparaat op het Microsoft Windows Mobile-platform – Cingular 8525 (2006)
 • Tri-band UMTS PDA (2005)
 • 3G Microsoft Windows Mobile 5.0-apparaat – HTC Universal (2005)
 • 3G CDMA Windows Mobile 5-telefoon – PPC-6700 (Sprint) en XV6700 (Verizon) (2005)
 • Microsoft Smart Music Phone – SDA/SDA Music (2004)
 • Groot 2,8" TFT LCD-touchscreen – O2 XDA/T-Mobile Germany MDA/T-Mobile PPC Phone (2002)
 • Microsoft-smartphone (“Stinger”) – de SPV (2002)
 • Draadloze Microsoft Pocket PC – XDA, MDA en PPC (2002)
 • Microsoft Pocket PC – Compaq iPAQ (2000)
 • Kleurenhandpalm-pc (1999)