KOMMUNIKATION
Anzeige und Speichern einer Anlage aus einer MMS
KOMMUNIKATION

Hoe wijzig ik de handtekening in mijn e-mailberichten?

Als je meerdere e-mailaccounts hebt toegevoegd aan je telefoon, moet je de handtekening in elke account wijzigen.
  1. Open de app Mail.
  2. Veeg naar rechts vanaf de linkerrand van het scherm om het uitschuifmenu te openen, en tik vervolgens op een e-mailaccount.
  3. Tik op > Instellingen > Algemene instellingen > Handtekening.
  4. Voer de tekst in die je wilt gebruiken als je handtekening, en tik vervolgens op Opslaan.

Personen fanden dies hilfreich
Wählen Sie ein Thema aus der Dropdownliste aus:
at
*Bitte hier Kommentar eingeben ...
htc-flyer
Vielen Dank!