KOMMUNIKATION
Importieren von Kontakten von einer SIM-Karte
KOMMUNIKATION

Wat gebeurt er als ik een bestand open dat ik heb ontvangen via Bluetooth?

Als je een bestand opent dat je hebt ontvangen via Bluetooth, is wat daarna gebeurt van het bestandstype afhankelijk:
  • Mediabestanden en documenten worden gewoonlijk rechtstreeks in een compatibele applicatie geopend. Als je bijvoorbeeld een muzieknummer opent, wordt dit in de applicatie Muziek afgespeeld.
  • Selecteer voor een vCalendar-bestand in welke agenda je de gebeurtenis wilt opslaan en tik op Importeren. De vCalendar wordt aan de gebeurtenissen in je Agenda toegevoegd.
  • Voor een vCard-bestand met contactgegevens kun je kiezen om er een, meerdere of alle naar je lijst met contactpersonen te importeren.

Personen fanden dies hilfreich
Wählen Sie ein Thema aus der Dropdownliste aus:
at
*Bitte hier Kommentar eingeben ...
htc-flyer
Vielen Dank!