APPS & FUNKTIONEN
Verwendung von Turn-by-Turn-Navigation (Premium-Navigation)
APPS & FUNKTIONEN

Ik zie HTC Mini‍+ onder Instellingen. Wat is HTC Mini‍+?

HTC Mini‍+ is een partnerapparaat voor HTC-telefoons. Als je meerdere taken tegelijk moet uitvoeren, zoals browsen over het web of een e-mail lezen en tegelijkertijd oproepen aannemen, kun je dit apparaat kopen en gebruiken met je HTC-telefoon.

En voor telefoonmodellen die geen ingebouwde infraroodsensor en de app TV hebben, kun je ook de app TV downloaden en HTC Mini‍+ gebruiken als je afstandsbediening.

Zie de gebruikershandleiding of de uitleg voor informatie over het koppelen van HTC Mini‍+ met je telefoon.

Personen fanden dies hilfreich
Wählen Sie ein Thema aus der Dropdownliste aus:
at
*Bitte hier Kommentar eingeben ...
htc-flyer
Vielen Dank!